22 березня 2024 17:05

Тренер Марокко Реграгі про Браїма: "Будемо раді бачити його на Олімпіаді, якщо він захоче і "Реал" відпустить. Впевнені, що він зробить багато хорошого для нас"

Валід Реграгі відповів на запитання щодо участі Браїма Діаса в Олімпійських іграх.


Раніше стало відомо, що півзахисник «Реала» вирішив виступати за збірну Марокко.

Також повідомлялося, що «Мадрид» не планує відпускати на Олімпіаду, яка пройде цього літа в Парижі, жодного зі своїх гравців.

«Календар складний. Але якщо цього вимагатиме тренер олімпійської збірної і гравець дасть добро, ми підтримаємо їх, щоб змагання пройшло добре. Безперечно, це також залежить від «Реала», оскільки це не турнір ФІФА. Якщо він захоче, і клуб дасть дозвіл, ми хотіли б, щоб він поїхав до Парижа, і будемо щасливі бачити його на Олімпійських іграх.

Він вирішив грати за Марокко у важкий для нього час, і ми повинні сказати йому за це спасибі. Він завоює серця нашої країни. Хоча збірна Іспанії іноді викликала його, у результаті він обрав грати за Марокко.

Ми у збірній дуже раді такому гравцю, як Браїм, і впевнені, що в майбутньому він зробить багато хорошого для нашої команди.

Присутність Браїма дає нам більше тактичних можливостей, він може грати на позиції півзахисника та інших позиціях. Відмінні гравці добре взаємодіють на полі, але йому все ще потрібен час, щоб адаптуватися», – сказав головний тренер збірної Марокко.