21 березня 2024 15:39

Де Лаурентіс придивляється до спортивного директора "Парми" та визначається з майбутнім тренером клубу

Ще два місяці інтенсивної роботи, а потім буде революція. І це стосуватиметься не лише гравців, але й тренерського складу, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Ауреліо Де Лаурентіс вже працює над майбутнім Неаполя, але багато залежить від того на якому місці фінішує клуб. У випадку дивовижного повернення в Лігу чемпіонів, безумовно, було б логічним зберегти Франческо Кальцону на тренерському місці: з ним Неаполь швидко просунувся вперед, хоча залишаються різні труднощі. Втім, у повернення до топ-4 в Серії А у цьому сезоні є малоймовірним, хоча в списку бажань президента блакитних завжди на першому місці стоїть ім'я Антоніо Конте.


Зміни могли б торкнутися також на позиції спортивного директора: тижнями лунає інтерес Неаполя до Мауро Педерцолі, нинішнього спортивного директора Парми. І хто знає, чи не може його ім'я бути пов'язане також з можливим новим тренером, оскільки Фабіо Пекк'я – керівник емільянців – увійшов до списку можливих кандидатів на тренерське місце в блакитних. Окрім цього, про нього позитивно відзивається Рафа Бенітес, при якому італієць працював асистентом тренера в "Наполі".

Щодо альтернативних варіантів, то у записнику президента Наполі завжди є ім'я Вінченцо Італіано з Фіорентини, якому він хотів би доручити тренерське місце рік тому, після Спаллетті. Також залишається актуальною кандидатури Раффаеле Палладіно з Монци і Франческо Фаріолі з Ніцци.

Де Лаурентіс знає, що більше помилятися не можна, тому хоче спланувати майбутнє з великим випередженням. Ще один рік так тривати в Неаполі не може.