21 березня 2024 12:17
1

"За всієї поваги до Бущана". Кобін обрав між Луніним і Трубіним першого номера збірної України

Колишній захисник національної збірної України Василь Кобін в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua заявив, що, якщо Анатолій Трубін грав у відборі, то він має виходити у старті і на поєдинок плей-оф з боснійцями.


«Питання дійсно непросте... Трубін добре показав себе в матчах за збірну у відборі. Тому, певно, було б логічно Толі довірити захищати ворота і проти боснійців».

Але ексоборонець Шахтаря відзначив, що Андрій Лунін демонструє зараз яскраву гру у матчах за Реал.

«Однак Андрій зараз набрав просто розкішну форму, демонструє дуже впевнену гру і в Ла Лізі за Реал, і в Лізі Чемпіонів. Лунін виглядає трохи краще за Трубіна, якщо бути об’єктивним».

Колишній футболіст впевнений, що Георгій Бущан буде запасним, а ось між воротарями Бенфіки та мадридців належить вибирати тренеру Сергію Реброву.

«Вибирати Ребров буде між Луніним та Трубіним, Бущан запасний. За всієї поваги до Георгія. Повторюсь, Трубін провів більшість матчів у відборі на останньому рубежі України і до нього не має серйозних питань.

Та й партнери по команді звикли, що позаду діє саме він, тож, найімовірніше він і вийде зі старту на поєдинок проти Боснії та Герцеговини», – сказав Кобін.
Як він взагалі до збірної потрапив?