21 березня 2024 08:09

Ігор ЦИГАНИК: "Особисто для мене поєдинок з боснійцями – один із найважливіших матчів в історії збірної України"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч плей-оф кваліфікації до Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна.


«Хочу сказати, що особисто для мене цей поєдинок – це один із найважливіших матчів в історії збірної України. Важливий він тому, що нам обов’язково потрібно виходити на Євро-2024, вигравати потім у фіналі плей-оф у Ізраїля чи Ісландії так само.


Уся нація зараз чекає цієї перемоги. Ми вже пролетіли повз ЧС-2022 року, хоча були дуже хороші шанси, а зараз не хотілося б повторити такий сценарій.

Для України, для футболу, для наших людей, для військових, для усіх хто на фронті і захищає нашу Батьківщину – збірна України повинна подарувати усім нам щирі та позитивні емоції, яких зараз дуже не вистачає в нинішніх реаліях. Я переконаний, що наші футболісти це чудово розуміють!

Я вважаю, що кадровий потенціал нашої збірної на сьогоднішній день в рази переважає можливості боснійців. У нас вистачає молодих і якісних футболістів, що грають у топ-лігах Європи в основних складах провідних команд.

У Боснії і Герцеговини головний козир – це досвід їхніх лідерів Джеко та П’янича. Для них це дійсно останній шанс зіграти на великому турнірі.

Я ризикну припустити, що колектив Сергія Реброва переможе в основний час зустрічі з рахунком 2:1. Також поставлю на гол Михайла Мудрика», - висловився Циганик.