19 березня 2024 23:56

Карвахаль про образи Вінісіуса: "Прикро, що є люди, які бруднять футбол цими кричалками. Віни – один із найкращих гравців світу, приклад для дітей"

Дані Карвахаль висловився про образи Вінісіуса фанатами «Осасуни».

У матчі з «Реалом» з «Осасуною» 29-го туру Ла Ліги вболівальники домашньої команди скандували: «Вінісіус, помри!» на адресу вінгера вершкових.


«Був стандарт, і я сказав судді, щоб він послухав, що вони скандують, бо це дуже серйозно. «Мадрид» зробив те, що мав зробити... І найприкріше, що є люди, які бруднять наш футбол цими кричалками. Я вважаю, що вони не повинні з'являтися більше на стадіонах.

Чесно кажучи, я не знаю, який протокол для подібних ситуацій... Але я думаю, що цього не повинно відбуватися. Давайте докладемо всіх зусиль, щоб цього не відбувалося.


Зупинити Вінісіуса дуже складно. Суперники і так намагаються діяти йому на нерви, але ще додалися трибуни. Він молодий хлопець і проводить багато ігор, у яких хоче змінюватись та вдосконалюватися.


Зрештою, він один із найкращих гравців у світі, приклад для всіх дітей і, сподіваюся, матч із Бразилією, який спрямований проти расизму, стане прикладом для нинішньої ситуації.


У футболі ми багато чого ставимо на карту, і зрозуміло, що суперники хочуть зачепити Віні. Або Рюдігер, який теж намагається зачепити суперника, щоб викликати реакцію та вивести його з гри. Я можу це зрозуміти, але для того й існують судді, щоб цього не відбувалося», – сказав захисник «Реала» Дані Карвахаль.