18 березня 2024 19:07

"Досвід надзвичайно важливий в цьому матчі". Журналіст назвав голкіпера, якого потрібно випускати в старті на поєдинок проти Боснії і Герцеговини

Ігор Циганик влаштував аналіз-роздуми на предмет воротарського питання у національній збірній України. Тобто, спробував проаналізувати, пригадавши матчі синьо-жовтих у відборі, хто ж достойний місця у старті на гру проти Боснії і Герцеговини.


«Я вважаю, що Худжамов повинен робити ставку на тих футболістів, що відіграли весь відбірний цикл. Якщо ми ставимо Судакова і Зінченка, тоді ми повинні ставити і Трубіна. Ці футболісти дають результат і змінювати нічого не треба.


Якщо говорити про якість, то проти Мальти, то Трубіну забили з-під нього. Проти Північної Македонії Трубіну забили здалека і він повинен був стрибати і забирати цей м’яч».


Натякнувши на те, що Трубін знову може не виручити, Циганик вважає – ставку потрібно зробити на Бущана.


«Я більше схиляюся до Бущана, тому що досвід надзвичайно важливий в цьому матчі. Лунін не має великого досвіду матчів за національну збірну. Його треба готувати, щоб він став першим номером.


Я думаю, тренерський штаб вирішить ставити Трубіна, але я б поставив Бущана», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютубі.