18 березня 2024 18:55

"Має бути хтось, щоб ловити контратаки і відбирати м’яч": Циганик спрогнозував склад середньої лінії збірної України в матчі проти Боснії і Герцеговини

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" висловив свою думку, щодо того, хто зіграє в півзахисті збірної України в матчі проти Боснії і Герцеговини.


"Є певний момент і є певні питання, які є історичними для нашої збірної. Кого зараз випустить Ребров, мені здається, що це зараз неможливо сказати. Є дві опції - Сидорчук і Бражко. Є досвідчений Сидорчук, який грає за "Вечтерло" у Бельгії і є Бражко, який в "Динамо" грає на позиції Сидорчука. І Сидорчука продали, щоб виріс Бражко. Ребров розуміє, що це відповідальний поєдинок, поєдинок на виїді, де всі вболіватимуть проти тебе, поєдинок проти дуже мотивованої команди, бо вона має історичний шанс потрапити на Євро, поєдинок проти збірної, яка має дуже досвідчених футболістів, кращий час яких позаду, але на одну гру вони можуть налаштуватися. Це Джеко, П’янич, Колашинац, Крунич. На такий матч ставити молодого Бражка небезпечно, ми не знаємо як він може проявити себе, це стресовий момент, тут можна перегоріти. Він на такому рівні, в матчі такої відповідальності не грав. Боснійці гратимуть дуже обережно, але хтось має ловити їхні контратаки.


Тут ще питання хто гратиме вище, кажуть, що Судаков і Зінченко. Я вважаю, що Шапаренко в кращій формі і мав би претендувати на місце в стартовому складі, але замість кого. Без Зінченка - це буде скандал в таборі збірної, з огляду на те, як позиціонують себе зараз футболісти нашої команди. Без Судакова? В мене таке враження, що Судаков має грати у всіх матчах, у якій би формі він не був. Але це вибір Реброва. Якщо Судаков-Зінченко, то має бути людина, яка буде їх страхувати.


Я думаю, що з перших хвилин вийде Сидорчук. Я сумніваюсь, що вийде трійка Судаков-Зінченко-Шапаренко, має бути хтось, щоб ловити контратаки і відбирати м’яч. Тому, я думаю, що Сидорчук, а в другому таймі його замінить Бражко. Я так само думаю, що розпочнуть Судаков і Зінченко, бо вони так грали весь відбір. Але я думаю, що Ребров знайде час, щоб випустити Шапаренка. Участь Піхальонка в матчі проти Боснії - він четвертий варіант на цю позицію. Алее згадайте, як неймовірно працювала зв’язка Піхальонок-Довбик. Якщо окрім Шапаренка хтось розглядатиметься для виходу на заміну, то це буде Малиновський. У нього є досвід і вміння виконання стандартів. Тому в старті вийдуть Сидорчук, Зінченко і Судаков, а в другому таймі Бражко замінить Сидорчука, Шапаренко вийде замість Судакова і Малиновський може замінити Зінченка".