16 березня 2024 22:27

Поповнення до збірної України. Стало відомо, коли прибудуть Лунін та Яремчук

У суботу до табору збірної України приєдналися Максим Таловєров та Віктор Циганков і національна команда провела тренування у форматі двосторонньої гри.


Субота відрізнялася від попереднього дня підготовчого збору. Цього разу синьо-жовті не мали ранкового тренування, зате була інтенсивна робота увечері.

У першій половині дня до табору команди приєднався захисник австрійського ЛАСКа Максим Таловєров, котрий напередодні зіграв 90 хвилин за свій клуб у матчі австрійської Бундесліги проти віденського Рапіда (0:0).


Зважаючи на вчорашнє ігрове навантаження та переліт, Максим увечері обмежився пробіжкою та міофасціальним релізом, спостерігаючи за двосторонніми ігровими серіями.

Сама ж двостороння гра відбулася у форматі ігрових серій: гравці були поділені на дві команди — «жовту» та «синю». Під час зупинок у грі тренерський штаб здійснював помітну ротацію усередині кожної з команд. Двостороння гра завершилася перемогою «жовтої» команди 2:0, в якій у заключному ігровому відрізку відзначилися Олександр Зінченко та Георгій Судаков, в якого вийшов класний удар у «дев’ятку» зі штрафного. Про це пише сайт УАФ.

Буквально через півгодини після того, як команда повернулася з вечірнього тренування до готелю збірної прибув півзахисник Жирони Віктор Циганков. Його напарник по команді Артем Довбик у цей же час у складі клубу протистояв у Мадриді Гетафе у матчі іспанської Ла Ліги, який завершився поразкою команди українців з рахунком 0:1. Артем, а також ще один наш «іспанець» — Андрій Лунін, котрий сьогодні зіграв повний матч Осасуна — Реал (2:4), приєднаються до команди завтра. А от Роман Яремчук з Валенсії, як і решта наших легіонерів доповнять склад збірної 18 березня — наступного дня після матчів своїх клубів.