12 березня 2024 16:32

Едвардс повернувся до "Ліверпуля" і став директором FSG з футбольних питань. Він призначить спортивного директора, який шукатиме заміну Клоппу

Майкл Едвардс повернувся до «Ліверпуля».

Колишній спортивний директор, який залишив «Енфілд» у 2022 році, обійняв посаду виконавчого директора з футбольних питань у Fenway Sports Group.


Зазначається, що він зосередить на собі футбольні операції в рамках реструктуризації клубу, і йому буде доручено призначити нового спортивного директора, яким, як очікується, стане Річард Хьюз, який десять років працював у «Борнмуті».

Едвардс візьме на себе відповідальність за ухвалення щоденних рішень з футбольних питань. Раніше цим займався президент FSG Майк Гордон, який залишається у раді директорів, але має намір скоротити свою участь у футболі.

Наступному спортивному директору буде доручено знайти заміну Клоппу - фаворитом вважається Хабі Алонсо з леверкузенського "Байєра".

Повідомляється, що протягом двох останніх років Едвардс отримував пропозиції від різних клубів, включаючи "Манчестер Юнайтед" та "Челсі", проте відхилив їх усі.