11 березня 2024 11:54

Анчелотті: "У АПЛ більша інтенсивність, але на тактичному рівні Ла Ліга набагато краща"

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті прокоментував переможний матч проти "Сельти" (4:0) і порівняв іспанський чемпіонат із Англійською Прем'єр-лігою.


«Ми покращили ставлення, інтенсивність, тиск та рух м'яча. Це було не дуже важко зробити порівняно з матчем проти "Лейпцигу" в середу (1:1). Ми скористалися стандартом, щоб вийти вперед, а потім досягли результату. Ми щасливі, мотивовані та зосереджені, бо це важливий момент сезону. У «Реалі» нічия – це прелюдія до кризи.


Очки зараз дуже важливі. Це три дуже важливі очки, як і наступні, бо до кінця лишилося десять ігор. Ми не можемо спуститися вниз.


Я сказав Вінісіусу, що він найкращий. На мій погляд, він найкращий. Я також сказав Рюдігеру та Начо, що вони найкращі. Я маю дати їм впевненість.


Жовта картка Вінісіуса? Рішення арбітра було правильним, дати картку обом. Те, що сталося з Вінісіусом, викликало невелике розчарування. Це нормально. Те, про що я з ним розмовляю, залишається між нами. Це тема, про яку ми говорили і говоритимемо. Це не лише його проблема. Останнім часом арбітри дали нам занадто багато карток, і це покарає команду. У цьому аспекті ми маємо вдосконалитися.


Ла Ліга відрізняється від Прем'єр-ліги. У АПЛ велика інтенсивність, але на тактичному рівні Ла Ліга набагато краща за англійську. Якщо ми говоримо про інтенсивність і темп, можливо, Прем'єр-ліга краща, але команди Ла Ліги мають велику тактичну якість», - сказав Анчелотті.