10 березня 2024 08:30

Циганков став найкращим гравцем матчу з "Осасуною", який не дограв через травму

Віктор Циганков визнаний найкращим гравцем у матчі "Жирони" з "Осасуною". Статистичні портали sofascore та whoscored оцінили гру футболіста у 8.1 бали. Вінгер відзначився асистом на перший гол команди, однак відіграти до кінця не зміг через пошкодження коліна. Мічел замінив українця на 64-й хвилині.


За час, проведений на полі, Віктор зробив 64 дотики до м'яча, віддав дві ключові передачі, які призвели до удару по воротах суперника, а точність його передач склала 93%. Окрім того, Циганков відігравав важливу роль у боротьбі за м'яч. На його рахунку 7 з 8 виграних єдиноборств. Також українець допомагав у захисті, зробивши 4 відбори, перехват, винос та одного разу заблокував удар.

Артем Довбик також вийшов у старті, але був замінений на 80-й хвилині. Він мав декілька гольових моментів, одного разу навіть забив, але з офсайда. Його оцінка склала 6.7 та 6.6 від sofascore та whoscored відповідно. На рахунку нападника 3 удари, два з яких влучили в ціль. Артем також був часто залучений у боротьбі з суперником. Він виграв у 5 дуелях з 9, до того ж на ньому тричі сфолили. Серед негативних показників — 4 положення поза грою та один не реалізований момент з 0.21 xG.

За підсумками "Жирона" перемогла з рахунком 2:0. Перемогу каталонців може затьмарити лише потенційна травма Циганкова. Нагадаємо, що матч проти Боснії та Герцеговини вже 21 березня.