9 березня 2024 23:02

Ракітич: "Хаві - мій близький друг, у мене болить душа від того, як він страждає"

Півзахисник "Аль-Шабаба" Іван Ракитич розповів про відзнаки "Барселони" зараз і коли він був у команді.


«Можливо, моя «Барселона» була дещо іншою. Це як колись у дитинстві у вас є дівчина, і ви не звертаєте на неї особливу увагу, але не розумієте, поки не втратите її.

"Реал" зміг все добре організувати, крок за кроком. Кроос і Модріч все ще ведуть команду за собою.


Можливо, Барса поспішила. Я переконаний, що Гаві та Педрі, які мають дивовижний талант, стануть майбутнім «Барси» та іспанського футболу, але думаю, що допомога від нас, як нас називали, від «дідів», була б для них корисною. Я переконаний, що всі ці діти, як Беллінгем та компанія, дуже цінують щоденне навчання, яке вони отримують із Кроосом та Модрічем.

Мені боляче це бачити, тому що «Барса» була моїм будинком протягом шести років, і я відчуваю до неї дуже, дуже особливу прихильність.


Це крім того, що Хаві – мій близький друг, і мені болить душа від того, як він страждає. Мені дуже боляче це бачити, але я сподіваюся, що вони зможуть це виправити завдяки результатам, які насправді не такі погані, як здається з урахуванням проекту, все, що відбувається навколо нього, на гроші», – сказав Ракитич.


Хорват виступав за «Барселону» з 2014 по 2020 роки, разом із командою Ракітич виграв Лігу чемпіонів, клубний чемпіонат світу, Суперкубок УЄФА, 4 Ла Ліги, 4 Кубки Іспанії та 2 Суперкубки Іспанії.