9 березня 2024 19:12

"Борнмут" з Забарним вирвали нічию у матчі з аутсайдером АПЛ

У поєдинку 27-го туру англійської Прем'єр-ліги Борнмут у компенсований час вирвав нічию у грі з Шеффілд Юнайтед (2:2). Український оборонець команди Андоні Іраоли Ілля Забарний відіграв увесь матч, але результативними діями не відзначився.


Борнмут, який лише в минулому турі перервав свою жахливу, семиматчеву серію без перемог, перегравши Бернлі (2:0), знову взявся за старе. Тобто, почав втрачати очки.


У грі проти Шеффілд Юнайтед все розпочалося з того, що лідер «вишень» Домінік Соланке не зміг реалізувати пенальті, бо в нього елементарно не вийшов удар – поїхала опорна нога.


І «клинки», які є головним аутсайдером АПЛ та вважалися безумовним андердогом цього протистояння, відповіли Іллі Забарному та компанії одразу двома голами: по одному в кожному з таймів. Вини українського оборонця, зауважимо, в жодному немає.


Халепа номер два у Борнмута сталася між двома голами Шеффілда. І знову у Соланке, який забив, але… Цього разу гол скасували через те, що він підіграв собі рукою.


Як потрібно забивати показав інший нападник Борнмута Данго Уаттара, який розкішним ударом головою після подачі кутового один гол для господарів відіграв.


А врятував Борнмут від поразки своїм першим голом в АПЛ, знову після розіграшу кутового, турецький форвард Енес Унал.


Англія. Прем’єр-ліга, 27 тур


Борнмут – Шеффілд Юнайтед 2:2 (0:1)

Голи: Уаттара, 74, Унал, 90+2 – Хамер, 27, Робінсон, 65.