9 березня 2024 17:58

Тен Хаг про 2:0 із "Евертоном": МЮ повернувся. Ми могли забити 3-4 голи, а не тільки 2 з пенальті - потрібно бути спокійнішими і зібранішими, володіючи м'ячем"

Ерік тен Хаг прокоментував перемогу "МЮ" над "Евертоном" (2:0).


– Ми маємо перемагати у кожному матчі, тому кожна гра важлива.


[Гарначо] дуже прогресує, і ми задоволені цим. Його внесок сьогодні був величезний - забігання, дріблінг. Для глядачів це також привабливо – звісно, ми хочемо щось показати. Думаю, пенальті були заслуженими.


- Ви задоволені сьогоднішньою грою?


– В окремих моментах – так, особливо в атаках та контратаках, але ми здатні краще контролювати м'яч, вибираючи моменти для контратак.


Ми могли забити три чи чотири голи, а не лише реалізувати два пенальті. Ми непогано оборонялися і могли трохи краще розганяти атаки.


Ми могли б бути спокійнішими та зібранішими, володіючи м'ячем. "Евертон" чудово діяв і активно пресингував, і це призвело до великої кількості моментів біля наших воріт.


[Маркус Решфорд] гарний на полі та в команді. [Сьогоднішня гра] показує командний дух. Бруну забив першим, але ми маємо й інші хороші пенальтисти. Зараз у нього добрі стосунки з командою, і він становить загрозу [для суперника].


Ми дуже добре боронилися. Наш показник xG набагато вищий, ніж у суперника. Іноді ми обороняємось дуже низько, і ми здатні робити це дуже добре.


[Перемогти сьогодні] було важливо. Цього року ми мали одну невдачу – проти «Фулхема». Ми повинні були виправити ситуацію і продовжувати чинити тиск на команди вище за нас [у таблиці].

Попереду ще багато ігор. Тепер ми повернулися. Ми продовжуватимемо чинити на них тиск – подивимося, що буде далі, – сказав головний тренер Манчестер Юнайтед в ефірі TNT Sports.