9 березня 2024 12:05

Франческо Кальцона: "Об’єктивний факт – "Наполі" пропускав у кожній моїй грі"

Головний тренер «Наполі» Франческо Кальцона прокоментував гру команди у матчі проти «Торіно» (1:1) в Серії А.


«У нас була серйозна перевага, я не можу звинувачувати хлопців ні в чому, якщо ми будемо завжди так проявляти себе - зможемо далеко зайти.


Ми готуємося до кожного матчу з максимальною увагою. Ми намагалися грати до кінця, і це важливий знак. Єдине розчарування в тому, що ми провели матч, де було втрачено багато часу. Можливо, ми зіграли всього 50 хвилин, і це вплинуло на матч.


Об’єктивний факт, над яким варто задуматись - команда пропускала гол у кожній грі, в якій я був на лаві запасних. Але це не питання захисників, це вся команда, яка повинна знайти правильні рішення. Але потроху ми також виправимо це, на жаль, у мене мало часу для роботи, але я впевнений, що зможу якомога краще збалансувати фазу захисту


Квара - чемпіон, він також реалізує те, що ми говоримо один одному протягом тижня. Але я також задоволений іншими хлопцями. Сьогодні ми постійно пресингували, і команда завжди була на висоті.


Ми – «Наполі», і ми повинні усвідомлювати свою цінність. Ми поїдемо до Барселони, щоб зіграти по-своєму, а потім подивимося, що скаже поле», - сказав Кальцона.


23-річний Кварацхелія забиває у 3-му матчі Серії А поспіль.


Після 28 матчів у Серії А «Наполі» має у своєму активі 44 очки та знаходиться на 7-му місці.


12 березня на виїзді «Наполі» зіграє матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Барселони», початок о 22:00. Перша гра між командами завершився з рахунком 1:1.