8 березня 2024 23:07

Mundo Deportivo: "Реал" подасть другу апеляцію на дискваліфікацію Беллінгема

У мадридському "Реалі" ухвалили рішення, що подадуть нову апеляцію щодо двоматчевої дискваліфікації атакувального півзахисника Джуда Беллінгема, після того, як Дисциплінарний комітет відхилив попередній протест "вершкових". Про це повідомляє Mundo Deportivo.


За інформацією ресурсу, тепер мадридський клуб має намір звернутися до Спортивного адміністративного трибуналу (TAD). У "Реалі" покладають великі надії на цю апеляцію і вважають, що вони вчасно прийняли рішення про те, щоб подати її.

На поточний момент через дію дискваліфікації Беллінгем не зможе взяти участь у матчах Ла Ліги - з "Сельтою" і "Осасуною".

Нагадаємо, футболіста вилучили в матчі 27-го туру Прімери з "Валенсією" (2:2), після того, як на 90+9-й хвилині Беллінгем забив гол із передачі Браїма Діаса, але головний арбітр зустрічі Хесус Гіль Мансано не зарахував його, давши свисток про завершення матчу за кілька секунд до цього під час подачі в штрафний майданчик "Валенсії". Англієць з обуренням звернувся до арбітра зустрічі й отримав червону картку.