8 березня 2024 13:21

Сергій РЕБРОВ: "Я розмовляю та працюю з агентами, яким довіряю. Від них зараз багато залежить"

Головний тренер збірної України Сергій Ребров під час сьогоднішньої прес-конференції розповів ролі агентів для українських футболістів та своїй роботі.


- Як ви вважаєте – вибір агента важливий для прискорення трансферу за кордон для молодого гравця? Чи може гравець звернутися до вас для допомоги у цьому питанні?


- Якщо вони мають бажання, то вони можуть запитати у мене. Від агента зараз дуже багато залежить. Я розмовляю та працюю з агентами, яким довіряю. Наразі багато не дуже чесних агентів, які намагаються не допомогти гравцеві, а заробити якісь гроші. Якщо футболісти до мене звертаються, то я можу висловити свою особисту думку. Але це не думка головного тренера збірної. Можу щось порадити, а не казати, що треба робити.

- Ви зараз обіймаєте дві посади – головного тренера збірної віце-президента УАФ, Це не заважає тренувати? Над чим працюєте в УАФ?


- Я виконую ті ж функції, що коли був тренером. Допомагаю УАФ у всіх питаннях, які від мене залежать. Мої зобов'язання – контролювати усі збірні України. Те, чим я робив і раніше. Мені це подобається.