7 березня 2024 14:14

"Кияни наразі демонструють чи не найпривабливіший футбол в УПЛ": колишній тренер "Олександрії" дав прогноз на матч "Верес" - "Динамо"

Юрій Гура, колишній наставник "Украгрокому" та "Олександрії", спрогнозував стартові матчі 20-го туру УПЛ, що граються в четвер.


"Зоря" - "Минай" 2:1


Чотири очки в матчах з "Дніпром-1" (1:1) і "Металістом 1925" (2:0) подарували команді Желько Любеновіча шанс на збереження прописки в УПЛ. Інше питання, чи надовго вистачить цього ентузіазму в аутсайдеру. Бо на бажанні та емоціях можна видати кілька ігор, а пройти рівно весь турнірний шлях - справа надважка.


Луганці, як на мене, випадково опинились у зоні вильоту, однак поступово змінюють ситуацію на краще. Вони й за грою виглядаюсь солідно, й склад мають дуже потужний. З такими виконавцями, як Герреро, Кирюханцев, Бугай, Башич гріх знаходитися в нижній частині таблиці.


"Верес" - "Динамо" 0:2


"Верес" Олега Шандрука можна охарактеризувати коротко: є гра, немає результату. Проблема в тому, що не вистачає зіграності, бо кілька новачків з досвідом виступів на найвищому рівні приєднались до команди лише напередодні рестарту сезону. Тобто очки - то справа часу. Але, гадаю, не у грі з "Динамо". Кияни наразі демонструють чи не найпривабливіший футбол в УПЛ. Олександр Шовковський - не тільки відмінний в минулому воротар...