6 березня 2024 12:29

Фердинанд про повернення Еванса в МЮ: "Топ-клуби не купують центральних захисників не в кращій формі - це лише показує, як справи в "Юнайтед"

Ріо Фердінанд критично оцінив повернення Джонні Еванса до «МЮ».

Клуб підписав із 35-річним захисником контракт на рік у вересні. Еванс перебував у системі клубу з 1998 по 2015 рік.

«Я не думав, що він зіграє так багато матчів і буде такий гарний. Але він практично не лишається, це божевілля. Він добре поводиться з м'ячем, ладнає з молодими гравцями. Ймовірно, у майбутньому він розпочне тренерську кар'єру.


Але він не думав, що так багато гратиме. Враховуючи його успіхи, я не здивувався б, якщо він підпише новий контракт з «Манчестер Юнайтед», і він напевно зробить це десь ще, якщо не тут. Він зовсім не очікував, що отримає контракт із «МЮ», без шансів. Він думав, що поїзд уже пішов. Але це показує, як добре він упорався.


Але хоч би як я захоплювався ним як професіоналом, насправді його не мало бути в «Манчестер Юнайтед». Це лише свідчить, де знаходиться «МЮ». Його не слід було запрошувати, щоб накривати Холанда. Топ-клуби не купують центральних захисників, які вже не в кращій формі. Але в «Манчестер Юнайтед» багато травмованих, і так справи», – сказав колишній захисник «МЮ» у підкасті FIVE.