6 березня 2024 10:33

Маскерано запросив Мессі зіграти на Олімпіаді: "Домовилися повернутися до цього пізніше, ще час є. Не хочемо тиснути - Лео усвідомлює, що вік позначається на ньому"

Хав'єр Маскерано запросив Ліонеля Мессі зіграти на Олімпіаді.

Олімпійська збірна Аргентини візьме участь у Іграх у Парижі – футбольний турнір пройде з 24 липня до 10 серпня. Зазначимо, що влітку Мессі також візьме участь у Кубку Америки, який відбудеться з 20 червня до 14 липня у США.


«Я поговорив із Лео, і ми домовилися повернутися до цієї теми пізніше. Він тільки розпочав сезон в «Інтер Майамі», час до Олімпіади ще є, особливо з урахуванням того, що він має зіграти на Кубку Америки. Ситуація непроста. Потрібно подивитися, чи справді йому вистачить сили, щоб зіграти.


Потрібно розуміти, що Лео усвідомлює, що вік теж починає позначатися на ньому, і, незважаючи на свій чудовий рівень, він має розподіляти свій час.


Ми також не хочемо турбувати чи тиснути на нього. Ми наперед запросили його і робимо все необхідне, щоб він подумав про це. Йому теж буде непросто відсутній якийсь час, враховуючи, що являють собою «Інтер Майамі» та МЛС. Він ухвалить рішення», – сказав головний тренер олімпійської збірної Аргентини.