5 березня 2024 15:00

Джерело: Захисник "Динамо" став трансферною ціллю "Жирони" на літо

Клуб Довбика і Циганкова продовжує моніторити український ринок перед прем’єрною участю у єврокубках.


Нещодавно Футбол 24 повідомляв Довбик та Циганков можуть отримати в партнери ще одного гравця збірної України – він має замінити зірку Жирони , що Жирона поклала око на ще одного гравця Динамо – Олександра Тимчика. Інформацію доповнили кількома важливими деталями.

Каталонський клуб вважає 27-річного футболіста трансферним пріоритетом у лінію оборони. Підсилення захисту стане основним завданням спортивного менеджменту на чолі з Кіке Карселем. У найвразливіше місце “біло-червоних” перед єврокубками інвестують чимало грошей.


“Вони хочуть зробити це (підписати Тимчика – прим.), щоб надати команді досвіду”, – пояснює вибір каталонців добре поінформоване джерело в Іспанії.

Крім цього, Жирона досі не розібралась з майбутнім основного правого захисника Яна Коуту, який належить Ман Сіті. У разі потрапляння в ЛЧ клуб не зможе продовжити оренду бразильця через правила УЄФА. Каталонці мріють його залишити, але наразі шансів небагато.

Тимчик виступає за основну команду Динамо з 2020 року. Загалом Олександр провів за киян 67 матчів, у яких відзначився 4 голами та 4 асистами. Також провів 15 матчів за збірну України – 1 гол та 4 асисти.