4 березня 2024 23:44

"Дженоа" без Малиновського програла "Інтеру": український хавбек провів весь матч у запасі вдруге у сезоні

Дженоа програла Інтеру у виїзному поєдинку 27-го туру італійської Серії А, який відбувся на стадіоні «Джузеппе Меацца» у Мілані у понеділок, 4 березня (1:2).


Український хавбек гостей Руслан Малиновський провів усю гру на лаві запасних. Це другий матч цього сезону, в якому він потрапив у заявку, але не вийшов на поле.

Господарі неспішно розпочали матч, але у середині першого тайму забили два голи протягом восьми хвилин.

Спочатку албанський хавбек Крістіан Аслані потужним ударом з меж штрафного майданчика відправив м'яч під поперечину воріт суперника після передачі чилійського форварда Алексіса Санчеса.

Незабаром арбітр після перегляду відеоповтору призначив пенальті у ворота Дженоа за фол датського півзахисника Мортена Френдрупа на Ніколо Бареллі. 11-метровий упевнено реалізував Санчес.

На початку другого тайму мексиканський центрбек Дженоа Йохан Васкес потужним ударом із літа з лінії штрафного майданчика скоротив відставання в рахунку.

Гості намагалися відігратися наприкінці поєдинку, але господарі надійно оборонялися та зберегли переможний для себе рахунок.


Чемпіонат Італії 27 тур

Інтер – Дженоа – 2:1

Голи: Аслані, 30 (1:0), Санчес, 38, з пін. (2:0), Васкес, 54 (2:1)

30-річний Малиновський провів у поточному сезоні 25 матчів у всіх турнірах, забив три голи та зробив дві результативні передачі.