4 березня 2024 18:14
1

Ігор ЦИГАНИК: "Я не знаю, чи цей "Шахтар" буде найсильнішим в історії. Але те, що він буде найпідлішим і найнахабнішим, я не сумніваюся"

Журналіст Ігор Циганик прокоментував присудження «Шахтарю» технічної перемоги в матчі з «Олександрією» та ситуацію з голом Криськіва у грі проти «Кривбаса».


«Я не знаю, чи цей «Шахтар» буде найсильнішим в історії. Я сумніваюся, чесно кажучи, попри всі переконання. Але те, що він буде найпідлішим і найнахабнішим, я не сумніваюся. Тому що те, що відбувається в українському футболі – так просто не можна. Має бути якась повага, ви одягаєте нашивки RESPECT.


Мені страшенно прикро, що ми можемо отримати чемпіона в таких іграх. Два матчі, які варто обговорювати, і до яких є суттєві претензії. Чемпіон не має права так проходити. Чемпіон не може дозволяти собі, щоб настільки багато розмов йшло про цю команду з огляду на те, як вона поводить себе чи на полі, чи в кабінетах. Так не можна, це не буде справжній чемпіон.


Я пам’ятаю, як всі глузували, коли я казав, що боротьба за 40 чи 50 мільйонів починається. Вона не закінчується. Я восени казав, що чекаю весну. Весна почалася, і подивіться, що ми маємо», – висловився Циганик.

понятно что шахта она и в Африке шахта но кто ты такой -кало-мойский жополиз чтобы об этом говорить?