3 березня 2024 00:06
1

Яремчук забив Луніну, але "Валенсія" не втримала перемогу. Дубль Вінісіуса врятував "Реал" від поразки

У матчі 27-го туру іспанської Ла Ліги Валенсія форварда Романа Яремчука приймала Реал голкіпера Андрія Луніна. Поєдинок закінчився внічию із рахунком 2:2.


Українці Андрій Лунін та Роман Яремчук вийшли у стартових складах Реала та Валенсії відповідно у матчі чемпіонату Іспанії.


Вже на четвертій хвилині Яремчук відзначився жовтою карткою за підніжку. Проте лише підкреслило настрій українця на боротьбу в цьому матчі.


Неочікувано, але саме Валенсія повела в рахунку. Дуро продемонстрував, що вміє із легкістю забивати головою, завдавши ще одного фантастичного удару після декількох рикошетів в штрафному майданчику Реала.


Потім «кажани» подвоїли свою перевагу, а забив Яремчук. Форвард увірвався до штрафного майданчика і після чудового індивідуального проходу опинився віч-на-віч із Луніним, котрого легко прибрав рухом убік, та закотив м'яч у порожні ворота.


Мадридці зуміли відіграти один м'яч, забивши гол в роздягальню. Вінісіус Жуніор отримав довгий пас, який розрізав захист і легко спрямував м’яч у лівий нижній кут воріт!


На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь Валенсії.


На 57-й хвилині Роман Яремчук залишив поле, адже вирішив замінити його. А на 76-й Реал зумів зрівняти рахунок. Діас виконав довгу навісну передачу прямо на голову партнеру по команді і Вінісіус Жуніор з близької відстані безпомилково відправив м'яч у сітку по центру воріт.


Більше команди не забивали і фінальний свисток зафіксував нічию 2:2.


Ла Ліга, 27-й тур


Валенсія - Реал - 2:2

Голи: Дуро, 27, Яремчук, 30 - Вінісіус, 45+5, 76

Матч з шаленою кінцівкою.