1 березня 2024 18:03

"Зоря" змінила двох тренерів за півроку: президент клубу пояснив, що це було і чому так сталося

Власник Зорі Євген Геллер розповів деталі щодо одразу двох тренерських звільнень у першій половині сезону. Бізнесмен дав пояснення цій ситуації.



Всього за першу половину нинішнього сезону Зоря встигла провести дві тренерські зміни і у підсумку залишитися з Юрієм Ковалем у якості виконуючого обов'язкого головного тренера першої команди.

Спочатку був звільнений Ненад Лалатович, а потім й Валерій Кривенцов, який прийшов йому на заміну.

Президент луганського клубу Євген Геллер пояснив ці свої рішення та визнав помилки.

«У мене було кілька варіантів, окрім Лалатовича, але мені здалося, що він та людина, яка мені потрібна. Мені так здалося, це помилка, моя особиста. Гарна людина не професія? Так, але питання не в цьому.

Я з ним говорив про його бачення футболу. Я лише потім згадав що він колись грав в УПЛ (за Шахтар). Мені здалося що це та сама людина, помилився».

Також функціонер не оминув тему Кривенцова, який як виявилося, не був достатньо жорстким.

«Я хотів Кривенцова взяти у U-19, щоб він показав себе там. Він сказав, що переріс дитячий футбол. Переріс так переріс, у кожного свої амбіції. А потім так вийшло і я сказав, що давайте спробуємо Кривенцова, і знову я помилився.

Я розраховував, що він буде більш жорстким тренером, і всі ж розповідали, що він такий жорсткий. Ну я цього не побачив. На полі я бачив як він керує командою – мені не вистачило нічого, скажемо так», – розповів Геллер в ефірі YouTube-каналу «ТаТоТаке».