29 лютого 2024 19:38

Головний тренер "Евертона" прокоментував повернення клубу 4-х очок в АПЛ

Головний тренер «Евертона» Шон Дайч заявив, що скорочення штрафу за порушення фінансових правил Прем'єр-ліги внесло «ясність» у боротьбу клубу за збереження прописки в АПЛ.


У листопаді з ліверпульського клубу було знято 10 очок, але в понеділок було оголошено, що після розгляду апеляції штраф було скорочено до шести очок. Це дало змогу «Евертону» піднятися на 15-те місце в турнірній таблиці.

«Ми раді, що нам вдалося повернути хоч щось», – сказав Дайч у четвер перед домашнім матчем із «Вест Гемом», додавши, що початкове покарання було «суворим».

«Очевидно, що до агрументів клубу прислухалися, і ми повернули чотири очки. Ми приймемо це, і тепер, звичайно, це внесе ясність у ситуацію. Думаю, це добре для нас, добре для гравців, і взагалі для всіх», – сказав тренер.

Зазначимо, що «Евертон» може зіткнутися з іще одним можливим відрахуванням очок після того, як у січні їх вдруге звинуватили в порушенні правил.

«Ми нічого не можемо зробити (з приводу другого випадку) наразі. Основна увага була зосереджена на цій апеляції і на тому, що з неї вийшло.

Тепер ми, звичайно, відклали цю справу, тому що вона вже сталася. Риску під цим підведено, гравці це розуміють. До решти сезону ми будемо підходити з усвідомленням цього факту.

Усе, що допомагає нам підняти настрій, – це хороші новини. Я думаю, що виступи залишаються стабільними, але в нас не було тих перемог, яких ми хотіли б», – сказав Дайч.