27 лютого 2024 09:04

Ширер дав оцінку чемпіонській боротьбі в АПЛ

Колишній нападник «Ньюкасла» і збірної Англії Алан Ширер висловив думку про чемпіонські перегони в Англійській Прем'єр-лізі нинішнього сезону.


«Коли дивишся на команду, яка не може домогтися гарних результатів кілька тижнів поспіль, починаєш думати, що їхній шанс втрачено. Думаю, для «Сіті» добре, що вони вже це проходили. Вони знають, що немає сенсу панікувати. Навіть коли вони не дуже добре грають, вони вірять у себе і в те, що роблять. Вони знають, що, якщо продовжать це працювати, зрештою це принесе результат. Тож паніки в них немає.


Водночас ми знаємо, що в «Ліверпуля» наприкінці сезону йде тренер, тому вони перебувають під трохи більшим тиском. Ми знаємо і те, що трапилося з «Арсеналом» минулого сезону, тож на них теж чиниться певний тиск.


Зі свого боку, «Сіті» хороший, сильний і знає, як впоратися з такою ситуацією, тому що вже її проходив», – упевнений Ширера.


Наразі в таблиці АПЛ лідирує «Ліверпуль», у якого 60 очок. Друге місце посідає «Манчестер Сіті» (59 очок). Замикає трійку лондонський «Арсенал» (58 очок).