26 лютого 2024 09:56

Карло Анчелотті: "Усі думають, що це кінець кар’єри Модрича, але він не показує цього. Він не схожий на 39-річного гравця"

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті прокоментував переможний гол Луки Модрича в матчі з «Севільєю» (1:0).


«Ми відсвяткували гол з Лукою, тому що він цього заслужив і забив чудовий гол, який приніс нам три очки. Він забив і показав, що залишати його на лаві запасних дуже важко. Не лише через сьогоднішній гол, але й через те, як він тренується щодня, він є прикладом для решти команди.

Що він вирішить робити в майбутньому - в його власних руках. Ми просто повинні дочекатися його рішення. Я розумію, що він може думати, коли не грає. Усі думають, що це кінець його кар’єри, але він не показує цього. Він не схожий на 39-річного гравця.

Єдиний об’єктивний факт - це його вік. Через свою повагу до нього я не можу давати йому поради. Він дуже розумний, серйозний і професійний. Він знає, що має робити. Якість хвилин важливіша за кількість.

Модрич, Кроос і Начо перебувають в одній ситуації наприкінці сезону. Є час розібратися в цьому протягом наступних кількох місяців», - сказав Анчелотті.