25 лютого 2024 22:31

Ван Дейк: "Сподіваюся, зможемо виграти з Клоппом ще кілька трофеїв"

Захисник Ліверпуля Вірджіл ван Дейк прокоментував перемогу над Челсі (1:0 після д.в.) у фінальному матчі Кубка англійської ліги, в якому він забив переможний гол.


– Ця перемога означає дуже багато. Грали молоді хлопці, виграли у додатковий час – це неймовірно. Я так пишаюся командою.

Була напружена гра обох команд. У суперника були моменти, ми мали моменти. Дивно. Перший трофей у ролі капітана «Ліверпуля» – це все для вболівальників, тож давайте насолоджуватися.

- Насолоджуєтеся тим, що Клопп є головним тренером команди?

- Ви завжди повинні насолоджуватися хорошими моментами, це, безумовно, один з них. Сподіваюся, що ми зможемо виграти з ним ще кілька трофеїв. Розмови про те, що це останній сезон Клоппа, тривають не всередині команди, а зовні.

Ми виконали роботу, незважаючи на всі проблеми, які ми мали перед грою. Я дуже пишаюся тим, що є частиною цього клубу, і особливо пишаюся хлопцями.

Квівін Келлехер – гравець світового класу. Сьогодні він знову ступив уперед. Він хороший воротар, що нам і потрібно в такому клубі, як Ліверпуль, - сказав ван Дейк у коментарі Sky Sports.