24 лютого 2024 09:04

Віктор СКРИПНИК: "На 70-80% визначився зі стартовим складом на матч з "Динамо"

Головний тренер "Металіста 1925" Віктор Скрипник розповів пресслужбі чи задоволений він тим, як пройшли збори, чи змінилося "Динамо" за зиму та чи визначився він уже зі стартовим складом на недільний матч.


- Як пройшли збори? Чи все вдалося виконати, що планували?

- Збори пройшли професійно, ми мали дуже гарні умови, дуже гарну погоду, дуже гарних суперників. Три гри ми програли, три гри ми виграли. Але це збори. Напевно, ми б хотіли ще більше підготуватися, бо дуже багато змін. Маємо те, що маємо. Сподіваємося, що це принесе якісні речі.


- На скільки відсотків оцінюєте готовність команди до старту другої частини сезону?

- Не буду казати, бо це не скаже жоден тренер, він не знає, де стоїть його команда. Товариські матчі - це товариські матчі. Ми мали якісних суперників, ми задоволені ставлення хлопців до роботи, до праці. Але ти не знаєш, бо офіційний матч є офіційним матчем. Ми граємо з "Динамо", це дуже складний суперник для першого матчу, але колись ми маємо грати й з ними. Так що ми дуже раді, що граємо. У неділю подивимося, на скільки відсотків ми підготувалися до сезону.


- Власне, що можете сказати про суперника? Чи стало "Динамо" за павзу іншою командою, сильнішою?

- Тренувальні збори є для того, щоб тренер, який прийняв команду по ходу сезону мав час для того, щоб його думки спрацювали. Подивимося. "Динамо" є "Динамо". Ті хлопці, які там залишилися і цей тренер, який працює, вони не нові персони для нас. Сподіваюсь, навіть я впевнений, що нічого кардинально не змінилося. Але, напевно, якісь напрацювання були, є, ми дивилися. Ті результати, які вони показують - це тільки підтверджують.


- Ми записуємо інтерв'ю в середу. Зі скількома позиціями зі стартового складу на неділю ви вже визначилися, а де маєте сумніви?

- Відсотків на 70-80 я вже маю стартовий склад в голові. Але ми ще тренуємося, не дай Боже щось трапиться з хлопцями. Сподіваюсь, що мені не потрібно буде мотивувати мою команду. "Динамо" - це наш гранд, проти них кожен хоче себе проявити. Але є ще 3-4 позиції, де може щось змінитися. Тож, 70% - це те, що ми маємо зараз.