23 лютого 2024 19:31

"Металіст 1925" - "Динамо": бомбардирські розклади

У неділю, 25-го лютого, відбудеться матч 18-го туру VBET Ліги, в якому київське «Динамо» у гостях зіграє із харківським «Металістом 1925». Незважаючи на виїзний статус поєдинку для киян, матч пройде на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського та розпочнеться о 15.30.


З огляду на те, що наші суперники проводять всього свій третій сезон в українській Прем'єр-лізі, історія зустрічей «Динамо» і «Металіста 1925» налічує всього чотири офіційні матчі. У двох поєдинках переможцями ставали динамівці (у дебютному для харків'ян сезоні у вищому дивізіоні та у грі першого кола нинішнього сезону), а у двох була зафіксована нічия (обидві минулого сезону).


Динамівці відправили у ворота «Металіста 1925» 7 м'ячів, причому частина з них на рахунку футболістів, які вже не виступають за наш клуб - Віктора Циганкова, Дениса Гармаша та Еріка Раміреса, який на правах оренди виступає за колумбійський «Атлетико Насьйональ». Причому, цікаво, що Денис Гармаш з другої половини нинішнього сезону виступатиме якраз за «Металіст 1925».


А із діючих футболістів «Динамо» найкращим бомбардиром у протистоянні за «Металістом 1925» є Назар Волошин, який відзначився дублем у матчі першого кола між командами. Ще по одному м’ячу у тому ж поєдинку до свого активу записали Владислав Ванат та Максим Дячук.


З нинішніх гравців харківської команди киянам забивали троє - Артем Габелок, який відзначився в останньому матчі минулого сезону, а також Владислав Дмитренко та Андрій Ременюк, які стали авторами забитих м’ячів у матчі першого кола нинішнього сезону, щоправда, останній вже відзаявлений зі складу харків’ян.


Крім того, у складі «Металіста 1925» є три футболісти, які вражали ворота «Динамо», граючи за інші клуби. Це півзахисник Владлен Юрченко, який став автором двох голів у ворота «біло-синіх», спочатку виступаючи за «Зорю» у сезоні 2019/2020, а у минулому сезоні – за «Ворсклу», нападник Андрій Борячук, який відзначився у воротах нашої команди у сезоні 2017/2018 у складі «Маріуполя» та ганський форвард Раймонд Овусу, який забивав киянам у складі «Зорі» у сезоні 2021/2022.