23 лютого 2024 13:46

Журналіст: "Чекаю на протистояння РФ – КНДР. Обидві збірні у національних медіа проголосять свою перемогу з рахунком, який буде затверджений Ким Тре Ба або Put in Им"

Фото - ua.depositphotos.com


Журналіст Олександр Пасховер у своєму Facebook висловився про збірну росії.


"28 лютого 2022 року ФІФА та УЄФА відсторонили російські футбольні клуби та збірні від участі у міжнародних змаганнях через розпочате росіянами повномасштабне вторгнення в Україну.


Але "руськіє не здаються". Навіть після того, як російських футболістів викреслили із цивілізації національна збірна РФ провела товариські матчі зі збірними Киргизії (2:1), Таджикистану (0:0), Узбекистану (0:0), Ірану (1:1) та Іраку (2:0). Двічі зіграли з олімпійською збірною Єгипту (1:1 та 1:2), а також зі збірною Катару (1:1 ).


Чекаю на протистояння троєкратних чемпіонів того світу РФ – КНДР. Щоправда вряд чи ми дізнаємося про реальний рахунок тої гри. Обидві збірні у національних медіа проголосять свою перемогу з рахунком, який буде затверджений …. Ким Тре Ба, або Put in Ым. Як там казав Озеров: "Ні, такий футбол (направду хокей) нам не потрібен", - написав журналіст.