23 лютого 2024 11:24
1

Дайч закликав швидше розглянути апеляцію "Евертона" на зняття 10-ти очок: "Скоріше рішення піде на благо футболу. Зараз дивишся в таблицю і не розумієш, що з очками"

Шон Дайч закликав прискорити процес апеляції у справі зняття очок.


Головний тренер «Евертона» заявив, що апеляцію у справі зняття 10 очок з клубу розглядають надто повільно, і закликав прискорити процес.

"Евертон" був позбавлений очок у листопаді за фінансові показники сезону-2021/22, а в січні був звинувачений у нових порушеннях, поряд з "Ноттінгем Форест".

Мерсісайдський клуб подав апеляцію на рішення про зняття очок, а Дайч заявив, що повільне просування судових процесів збиває з пантелику кілька команд ліги.

"У нас немає жодного поняття, принаймні у мене точно немає. Орієнтир [для ухвалення рішення] був встановлений приблизно наприкінці місяця, тому подивимося.

Я не знаю юридичних тонкощів, але це [швидше рішення] на користь усіх. І насамперед у наших. Але [це станеться] і для блага футболу, всі зараз ламають голову і ставлять це питання.

Зараз дивишся на турнірну таблицю, де одразу ж зняли 10 очок і не розумієш, що відбувається з цими очками.

Було б корисно, якби це сталося якнайшвидше, але я не знаю, як працює юридичний процес і чому він займає так багато часу", – сказав Дайч.

Згідно з правилами Прем'єр-ліги, збиток клубу не може перевищувати 105 мільйонів фунтів за три роки.

"Евертон" посідає 17-е місце у турнірній таблиці, випереджаючи «Лутон» у зоні вильоту лише за різницею забитих та пропущених м'ячів.
Еслибы очки не сняли-были бы в десятке...