23 лютого 2024 00:04

Родрігес не врятував "Слован" у Лізі конференцій, "Мольде" розбив екс-команду Харатiна, "Айнтрахт" сенсаційно вилетів

У четвер відбулись повторні матчі за вихід в 1/8 фіналу третього за силою євротурніру.


Ліга конференцій, матчі-відповіді за вихід в 1/8 фіналу


Легія – Мольде – 0:3 (перший матч – 2:3)

Голи: Гульбрандсен, 2, 67, Гестад, 21


Айнтрахт – Уніон Сент-Жилуаз – 1:2 (перший матч – 2:2)

Голи: Діна Ебімбе, 88 – Пуертас, 47, Екерт, 80


Слован – Штурм Грац – 0:1 (перший матч – 1:4)

Гол: Бірет, 52


Вилучення: Блекман, 90+3 (Слован, червона картка)


Ференцварош – Олімпіакос – 0:1 (перший матч – 0:1)

Гол: Ель Каабі, 43 (п.)


Легія на своєму полі була розгромлена Мольде. У Норвегії поляки зуміли забити два голи, пропустивши на один більше, тож сподівались взяти реванш у Варшаві. Однак, не так сталось, як гадалось: екс-команда Ігоря Харатіна ще до перерви "ковтнула" два голи, а після відпочинку втратила будь-які шанси на позитивний результат. Норвежці доволі несподівано з загальним рахунком 6:2 йдуть далі.


Айнтрахт сенсаційно вилетів від Уніона Сент-Жилуаза. У першому матчі в Бельгії команди розписали бойову нічию, тож "орли" мали чудовий шанс продовжити собі євровесну на очах власних уболівальників. Перший тайм минув без голів, а одразу по перерві гості шокували німців, які так і не змогли остаточно оговтатись. Наприкінці зустрічі Уніон зробив рахунок переконливішим, але Айнтрахт зумів закрутити інтригу за 2 хвилини до завершення основного часу. Дива, однак, не сталось – бельгійці вистояли і вийшли в 1/8 фіналу турніру.


Слован безславно завершив виступи у Лізі конференцій, мінімально поступившись Штурму. Австрійці вдома розбили братиславців з рахунком 4:1, тож на матч-відповідь їхали без особливих нервів. Одного гола на початку другого тайму цілком вистачило, аби забезпечити собі загальну перемогу.