22 лютого 2024 17:50

Фабрегас похвалив "Манчестер Юнайтед" за часте використання молодих гравців

Колишній півзахисник "Барселони", "Челсі" та "Арсеналу" Сеск Фабрегас похвалив "Манчестер Юнайтед" за те, що вони дають можливість грати в основній команді таким молодим гравцям, як Коббі Майну та Алехандро Гарначо.


«Це, безумовно, здорово, тому що ви бачите, що це дало їм можливість показати, на що вони здатні. Вони грають із великим бажанням. І це чудово, бо зараз у великих клубах такого не побачиш», — наводить слова Фабрегаса ВВС.


18-річну Майну виступає за основну команду «Манчестер Юнайтед» з 2022 року. Цього сезону півзахисник провів за манкуніанців 15 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився двома голами. Контракт гравця із нинішнім клубом діє до кінця червня 2027 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 6 млн. євро.


Гарначо є вихованцем мадридського "Атлетіко" та англійського "Манчестер Юнайтед". Аргентинець перебрався до основної команди англійців влітку 2022 року. У нинішньому сезоні 19-річний гравець провів за команду 33 матчі у всіх турнірах, у яких відзначився сімома забитими м'ячами та трьома гольовими передачами. При цьому, за інформацією інтернет-порталу Transfermarkt, ринкова вартість аргентинця становить 30 млн. євро.