21 лютого 2024 17:23

Даніеле Де Россі: "Рома" повинна пройти далі - з голами Дібали і Лукаку, або без них"

Головний тренер "Роми" Даніеле Де Россі вважає, що його команда має пройти до наступного раунду Ліги Європи. Нагадаємо, перший матч із "Феєноордом" у Нідерландах завершився внічию 1:1 минулого тижня. Зустріч-відповідь відбудеться завтра, 22 лютого, на "Стадіо Олімпіко".


- Я вважаю, виступи гравців потрібно оцінювати не тільки за голами. Вони підходять під мій стиль гри, я ними задоволений. Ми повинні пройти далі з голами Дібали і Лукаку, або без них. У будь-якій грі кожній команді потрібні всі гравці. Вони гратимуть, вони важливі для нас. Люди завжди чекають від них яскравої гри, а я хочу, щоб "Рома" пройшла далі. Вони повинні вписуватися в гру команди так само, як і раніше, а гол, можливо, заб'є хтось інший".

Якщо відновляться два, або три їхні гравці, які пропустили минулий матч, то, безсумнівно, гра "Феєноорда" буде ще кращою. Між нашими командами немає прірви. Не здивуюся, якщо гра буде схожою на перший матч". Щодо розпроданих квитків на "Стадіо Олімпіко", то це не може залишити нас байдужими. Це додаткова відповідальність, - сказав Даніеле Де Россі на передматчевій конференції.

Зазначимо, під керівництвом Де Россі Пауло Дібала забив три голи в п'яти матчах, Ромелу Лукаку відзначився двічі в шести іграх.