21 лютого 2024 10:47

Джерело: Матч "Металіст 1925" - "Динамо", швидше за все, пройде без глядачів

Сьогодні відбудеться фінальний зум представників клубів та керівництва УПЛ для уточнення квот по кількості вболівальників на іграх весняної частини сезону. За інформацією ТаТоТаке, домашні матчі принаймні двох команд у 18-му турі пройдуть без вболівальників. Це стосується ігор ЛНЗ - Кривбас (23.02) та Дніпро-1 - Минай (25.02). Скоріш за все, не буде глядачів і на іншому недільному матчі Металіст 1925 - Динамо.


Харків'яни перенесли свою гру на поле суперника у зв'язку з роботами агрономів на Арені Лівий Берег. А Динамо поки що не може отримати підписи на акти укриттів від ДСНС та столичної військової адміністрації.

Дніпро-1 взагалі не планує отримувати відповідний дозвіл від місцевої ВА. Причини очевидні - близька дистанція до лінії фронту та складнощі з сертифікованими бомбосховищами біля стадіону. Надто висока відповідальність перед глядачами.

Ситуація з ЛНЗ - інша.


«Перший домашній матч проти Кривбасу ми проводимо в Ковалівці і дозвіл не беремо, - пояснив для ТаТоТаке президент клуба Андрій Полтавець. - Щодо домашніх матчів у Черкасах то офіційне підтвердження має бути протягом тижня. Попередня квота можливої кількості глядачів - до однієї тисячі».


Додамо від себе, що Колос отримав офіційний дозвіл на 500 вболівальників, і можливо, представники черкащан та ковалівців домовляться за якусь кількісну квоту на матч ЛНЗ - Кривбас.