19 лютого 2024 18:16

Неймар лайкнув пост із критикою Мбаппе: "Щоб не втратити улюбленця, ПСЖ продавав тих, хто не поділяв поглядів Кіліана. Після виконання всіх побажань він сказав, що піде наприкінці сезону"

Неймар знову лайкнув пост із критикою керівництва ПСЖ та Кіліана Мбаппе.


Нападник "Аль-Хілаля" та збірної Бразилії поставив лайк в інстаграмі посту акаунту Jogada Ensaiada, в якому критикується поведінка Кіліана Мбаппе та ставлення керівництва ПСЖ до французького нападника.

"ПСЖ" - приклад футбольного менеджменту. Їм вдалося зібрати найкращих гравців та сформувати найкращий склад на планеті.

Коли команда почала будуватися, одного француза стало псувати атмосферу. Мбаппе почав почуватися не на своєму місці - більша частина команди говорила іспанською, і він пригрозив покинути клуб. Щоб не втратити улюбленця, ПСЖ став продавати тих, хто не поділяв поглядів Мбаппе, та підписувати французів, яких він просив.

І після того, як усі побажання було виконано, Мбаппе повідомив, що залишить ПСЖ після закінчення сезону. І ось що трапилося з ПСЖ", – йдеться у пості.

Зазначимо, раніше Неймар також неодноразово ставив лайки під публікаціями з критикою Мбаппе. У травні минулого року бразилець лайкнув відео про характер Кіліана, а в серпні – пост із витримкою зі статті L'Equipe про те, що француз був радий відходу Неймара з ПСЖ і просив прибрати його зі складу.