17 лютого 2024 18:03

Юрій ВЕРНИДУБ: "Дуже класний збір, але найголовніше, що я тут не побачив жодного росіянина"

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб, очевидно, задоволений проведеними зборами в Іспанії через відсутність там громадян країни-окупанта.


"Провели непоганий збір. За місяць зіграли тут сім контрольних матчів. Класні умови для тренувань та відновлення. Все пройшло на хорошому рівні. Найважчий спаринг? Це гра проти Вікторії Пльзень, у якій ми поступились – 0:3. Суперник сильний, йде на третьому місці чемпіонату Чехії. Також вони пройшли груповий етап Ліги Конференцій.


Непоганий матч. Ми поступились, але дійсно по грі. Тому що вони були трішки швидшими та сильнішими в багатьох компонентах. Зробили для себе висновки, де треба допрацьовувати, і другий іспанський збір вже пройшов без якихось спадів.


Проведення зборів у Іспанії? Дуже класний збір. Набагато більше тут сподобалось, ніж минулого року в Туреччині. Що дуже важливо для хорошої підготовки – це відмінні погодні умови. За весь місяць тільки одного разу йшов дощ, наприклад. Поля, відновлення гравців, готель – все на високому рівні. Але, найголовніше, що я тут не побачив жодного росіянина. Хочеться сюди приїжджати знову", – поділився Вернидуб у коментарі прес-службі Кривбаса.


Додамо, що криворіжці завершили осінню частину сезону на першому місці УПЛ, поділяючи його з СК Дніпро-1 (по 34 очки). Вже 23 лютого Кривбас поновить чемпіонат України матчем проти ЛНЗ.