14 лютого 2024 08:30

Тренер "Копенгагена": "Перші 20 хвилин були для нас чистим виживанням"

Увечері 13 лютого у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зіграли Копенгаген та Манчестер Сіті (1:3). Перший матч пройшов у Копенгагені, столиці Данії, на стадіоні Паркен.


Головний тренер Копенгагена Якоб Неєструп після матчу з Ман Сіті прокоментував гру:


«Я думаю, що Сіті підійшов до гри із дуже професійним настроєм. Вони взяли гру під свій контроль із першої секунди, і перші 20 хвилин були для нас чистим виживанням. Але останні 20–25 хвилин першого тайму мене цілком влаштували. Ми втягнулися у гру та забили гол. Трохи більше успіху та майстерності, і до перерви рахунок міг бути 1:1.


У другому таймі гравці зробили все, що могли. Я не можу їх ні в чому звинувачувати. Ми грали проти топової команди. Сіті точно знає, що робити у будь-якій ситуації. Ми зловили їхній ритм і помчали за ними. Це зажадало багато сил.


Матч-відповідь? Звичайно, буде важко, але зараз ми маємо провести три матчі в чемпіонаті Данії. Ми повинні досягти в них позитивного результату. Потім вирушимо на виїзд, де спробуємо показати себе якнайкраще».


Захисник Копенгагена Денис Вавро:


«Це був важкий матч для нас. Ми знаємо, що Сіті зараз найкраща команда у світі, вони нам це показали. Рахунок 2:1 на користь Сіті став би для нас добрим результатом, але ми пропустили третій м'яч. Подивимося, чи зможемо ми досягти позитивного результату в гостях».


Півзахисник Копенгагена Магнус Маттсон:


«Сьогодні була хорошо атмосфера. Було чудово брати участь у цій грі. Звісно, є гірке почуття. Вони забили перед перервою та у доданий час. Отже, зараз все виглядає погано, але я думаю, що у грі були відрізки, які ми можемо занести собі в актив».