12 лютого 2024 18:27

Збірна України і Ліга націй: Вацко назвав фаворита групи і місце, яке зобов’язана зайняти команда Реброва

Журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився власною думкою про жеребкування групового етапу Ліги націй 2024/25 для національної збірної України.

У четвер, 8 лютого, відбулося жеребкування групового етапу Ліги націй 2024/25, під час якого збірна України дізналася своїх суперників.

Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився стосовно фаворитів у групі команди Сергія Реброва, де також присутні Грузія, Албанія та Чехія.


«В теорії ми виглядаємо головним фаворитом групи, з нашими гравцям, підбором виконавців, тренерським штабом. Однак на практиці я б не наважився сказати, що ми на дві голови сильніші за всіх і в Лізі націй на нас чекає легка прогулянка».


Водночас Вацко вважає, що перед національною командою має ставитися завдання здобуття першого місця у своїй групі та кваліфікація до вищого дивізіону.


«Я впевнений, що кожен з матчів для збірної України буде дуже непростим, але я вірю в успіх нашої команди, що ми виграємо групу та піднімемося в Лігу А.


Як мінімум таке завдання має стояти перед нашою командою та повинно бути зоною відповідальності футболістів та тренерського штабу», – зазначив Вацко в етері авторської ютуб-програми.