6 лютого 2024 08:41

"Хтось щось чув про поняття "скромність"?". Вацко відповів словам Реброва на його адресу

Нещодавно Віктор Вацко повідомив, що Сергій Ребров відхилив пропозиції від клубів Близького Сходу заради роботи головним тренером у збірній України.


Після цього спеціаліст прокоментував цю новину, жорстко висловившись стосовно даного інсайду.

Вацко відреагував на слова Реброва та зазначив, що не бачить у них нічого поганого.

«Він має право на таку відповідь? Я вважаю має. З якого дива він буде коментувати те, що глобально кажучи там, хто знає де, говорить незрозуміло хто? Говорить якийсь вболівальник, яких мільйон в Україні. Навіщо йому це коментувати?

І я б на його місці також не коментував би. Хтось може вважати це снобізмом, має право. Я ставлю себе на його місце, я також не коментував би. Хіба що, це була б реально важлива, впливова і відверто фейкова інформація, тоді я б подумав».

Окрім цього, журналіст детально пояснив сам інсайд, висловивши впевненість у своїй інформації.

«Найголовніше із відповіді Реброва – він не сказав, що інформація про інтерес клубів Близького Сходу це неправда. З іншого боку, ви чого очікували, щоб доросла і статусна людина сама про себе на камеру говорила, що «Я такий красунчик і відмовився від КАМАЗу бабла»?

Хтось чув про поняття «скромність»? Ребров не сказав, що це неправда. А я словам людини, яка мені це сказала, довіряю на всі 100%», – сказав блогер в ефірі програми «Вацко on air».