5 лютого 2024 19:14

"Супряга може створити конкуренцію Ванату, Пономаренко - лише третій форвард". Журналіст - про нападників "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик висловився про форвардів київського «Динамо».


«Всі кажуть, що в Пономаренка є великий потенціал. Просто він ще молодий, юний. Так само і про Михавка кажуть, зараз про двох футболістів з U-19 говорять. Наскільки я розумію, вже навіть Луческу готовий був забирати Пономаренка.


Але там буде дуже серйозна конкуренція. Тому що непогану форму набирає Супряга, як кажуть. У нього було невелике ушкодження, але в принципі він працює дуже сильно. Я так розумію. Що Супряга може створити конкуренцію Ванату, тому Пономаренко лише третій форвард, третя опція. Йому буде дуже непросто.


Я думаю, що десь Супряга розуміє, що в нього останній шанс про себе заявити. Недаремно за нього заплатили такі великі гроші й недаремно говорили про людину, яка за потенціалом може бути дуже серйозно. Давайте згадаємо, що свого часу «Аякс» пропонував «Дніпру-1» за нього серйозні гроші, просто «Динамо» цю пропозицію перебило.


Якщо говорити про Пономаренка, то це опція для Шовковського, просто не перша. Йому треба ще дуже багато працювати, стабільності набрати», – висловився Циганик.