1 лютого 2024 23:03

Без Роналду, але з Мессі та Кривцовим: "Аль-Наср" розгромив "Інтер Маямі"

Заруби між одвічними та принциповими ворогами, найкращими футболістами сучасності Кріштіану Роналду та Ліонелем Мессі, на яку очікували мільйони глядачів по всьому світу і заради якої виклали тисячі доларів за квитки, глядачі в Ер-Ріяді не вийшло, бо КріРо... Зламався.


Про халепу перед самою грою повідомив наставник Аль-Насра та колишній головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру,


«Кріштіану перебуває на заключній стадії відновлення перед тим, як повернутися в загальну групу», – сказав сеу Каштру на передматчевій пресконференції.

Тож, мегарозкручений матч між Аль-Насром та Інтером з Маямі вийшов просто товариською грою.


Власне, без Роналду та Мессі, аргентинець теж не вийшов у старті Інтера, справжньої боротьби на полі не було. Радше багатомільйонні легіонери Аль-Насра просто влаштували видовище для шейхів і відвантажили три голи у сітку заокеанського клубу з Маямі вже за перші 12 хвилин, чим вбили будь яку інтригу.


Особливо розкішний гол, який просто варто побачити поклав Андерсон Таліска. Це – шедевр!


Остаточно підрізали крила «чаплям» у другому таймі Андерсон Таліска, який оформувши ударом з пенальті спершу дубль, а згодом і хет-трик та Маран.


Лео Мессі вийшов на потіху публіці на 83-й хвилини гри, але навіть геніальний аргентинець не зумів забити гол престижу для Інтера.


Щодо українця Сергія Кривцова, то наш співвітчизник розпочав поєдинок зі старту та провів на полі всі 90 з плюсом хвилини, але відзначитися жодними результативними діями не зумів.


Товариський матч


Аль-Наср (Саудівська Аравія) – Інтер (Маямі, США) 6:0 (3:0)


Голи: Отавіу, 3, Таліска, 10, 51, пен., 73, Ляпорт, 12, 68.