29 січня 2024 21:24

"Від нього давно в захваті". Сидорчук назвав гравця "Динамо", за яким спостерігають у Європі

Півзахисник бельгійського Вестерло та національної команди України Сергій Сидорчук розповів, що хавбек київського Динамо Микола Шапаренко вражає бельгійців своєю грою.


«Не буду приховувати, у мене запитували думку про тих чи інших футболістів. Особливо про молодь із Динамо, Шахтаря, який залишив велике враження після матчів у одній групі з Антверпеном – надто після перемоги над Барселоною. Від Шапаренка в Бельгії давно в захваті».

Хавбек відзначив, що українським футболістам важко виїхати з країни через війну, адже не всі мають трьох дітей, як він.

«Але зараз важко за законом виїхати чоловікам-українцям за кордон. Не у всіх же є законні підстави, як у мене, Кривцова, Ярмоленка, того ж Безуса. А інші що?»

Колишній капітан Динамо заявив, що наші співвітчизники зараз виступають у топ-клубах, а тому мало команд з Бельгії можуть собі дозволити такі вартісні трансфери.

«Думка про наших гравців за кордоном хороша. Та й у Бельгії багато українських легіонерів зробили хорошу кар’єру. Проте, дивлячись, як наші збірники переходять у топ-чемпіонати і як там грають, мало який клуб Жюпіле-ліги зможе собі їх дозволити», – сказав Сидорчук.