29 січня 2024 21:09

Сергій Сидорчук про асист у матчі з "Гентом": "Це був такий момент, коли будь-який нападник діє на інстинкті"

Півзахисник «Вестерло» Сергій Сидорчук розповів про гольовий пас на Ромео Верманта у матчі чемпіонату Бельгії з «Гентом» (2:2).


– Передовсім, вітаємо вас із першим гольовим пасом у «Вестерло» – гарний додаток до першого голу, який у вас був раніше. Віддаючи пас на дебютанта Верманта, не сумнівалися в повному взаємопорозумінні, що Ромео ввірветься саме туди, куди ви направляєте м'яча?

– То був такий момент, коли будь-який нападник діє на інстинкті. Хоча передача дійсно була розрізною, проте Вермант також розумів, що він має бігти саме туди. Мені подобається, що у нас з’явився саме такий форвард. «Вестерло» потребувало підсилення атаки, тому що в нас двоє провідних нападників на тяжких травмах – переломи, пошкодження такого плану, що ми їх втратили надовго.

І от в особі Ромео ми отримали не просто нападника, який може вриватися в вільні зони. Він непогано грає корпусом, вміє притримати м’яча, поборотися, зіграти спиною до воріт. І це молодий зовсім хлопець, який прибув в оренду з «Брюгге»! Сподіваюся, що Аллах’яр, який прибув до нас, в якості вінгера чи нападника в відтяжці ще більше урізноманітнить нашу гру, - сказав Сидорчук.