25 січня 2024 22:08

Бербатов про Антоні: "У нього є талант, але хтось повинен дати йому пораду. Я злюсь, коли дивлюся його гру. Якщо він не зможе подолати складний період, йому доведеться піти"

Дімітар Бербатов розповів, що його розчаровує у грі Антоні.


«У певному сенсі я співчуваю Антоні, тому що в нього, очевидно, є талант, і я бачу, що іноді він справді намагається. Він виглядає злим та розчарованим, коли грає, і через це він намагається щось робити і надмірно ускладнює ситуацію, втрачає м'яч і злиться ще сильніше.

Антоні потрібен хтось, хто б показав йому, куди бігти, як бігти і коли розлучатися з м'ячем. Якщо він не може знайти відповіді самостійно, йому потрібен тренер, друг, агент, батько, щоб дати йому пораду. Йому навіть слід почати дивитися відео з грою деяких правих вінгерів, які навчилися цьому. Якщо і після цього він не зможе приносити результату, то вже явно нічого не вийде.

Щодо мене, як уболівальника, я злюся, коли дивлюся його гру, бо це засмучує. Я не хочу порівнювати його з будь-ким, тому що у кожного гравця бувають складні періоди. Якщо Антоні не зможе подолати свій, йому доведеться піти. Якщо він виправить свої помилки, то принесе користь команді.

Насамперед йому треба бути розумним знати, як сприймати критику. Якщо гра Антоні не відповідатиме стандартам до кінця сезону, я вважаю, він шукатиме собі інший новий клуб. Тренери «Ман Юнайтед» мають дати Антоні пораду. Йому доведеться його зрозуміти. Ось і все», – сказав колишній нападник манкуніанців в інтерв'ю Betfair.