25 січня 2024 11:08
1

Журналіст Агірре: "Кріштіану - найкращий в історії. За Роналду в саудівську лігу поїхали найкращі, за Лео в МЛС - тільки його друзі"

Журналіст і друг Кріштіану Роналду відповів хейтерам португальця.


"Як поживаєте, діти? Невелике послання для всіх тих, хто каже, що Кріштіану пора на пенсію і все скінчено, йому вже 39 років.


Кріштіану завжди робить різницю. Неважливо, в якій лізі він грає, який у нього тренер або яка у нього команда. Він робить різницю. Він найкращий бомбардир в історії футболу. Знаєте, що це означає? Йому скоро 39 років, а він усе ще тримає рот на замку.


Йому не потрібно оточувати себе друзями. Де б він не був, він досягає успіху, тому що живе заради футболу. Він думає про футбол 24 години на добу. Він найкращий гравець в історії.


Є й інші, які отримують The Best. За те, що нічого не робили, просто виграли французьку лігу і Кубок американської ліги.


Знаєте, що з цього вийшло? Мессі соромиться себе і не виклав жодного відео в соцмережі. Він не пишається тим, що отримав цю нагороду. Будь ласка, не захищайте його більше.


І нарешті, діти, знаєте, в чому різниця? Коли Кріштіану перейшов у саудівську лігу, найкращі гравці перейшли в саудівську лігу. Коли Мессі перейшов в американську лігу, до нього перейшли тільки його друзі.


Досить уже, обговорювати нічого", - сказав журналіст El Chiringuito і друг Роналду Еду Агірре.

Ахаха, тільки чомусь цей ''журналіст'' промовчав про різницю в ЗП. Цікаво, якби сауди пропонували за як в МЛС, туди хоч хтось з зірок пішов би?))