24 січня 2024 22:31

Ріо Фердинанд: "Я б дуже хотів, щоб Моурінью повернувся в "Челсі"

Екс-захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд оцінив подальші кар'єрні перспективи португальського тренера Жозе Моуріньо.


"Я б дуже хотів, щоб Жозе повернувся в "Челсі". Будь ласка, призначте його, якщо Почеттіно не впорається! Але мені здається, шансів на такий розклад немає. Американські власники "Челсі" ніколи не підуть на це.


Якщо не в "Челсі", то я б із радістю подивився на Моуріньо в "Ньюкаслі". Водночас Едді Хау відмінно справляється зі своєю роботою, не хочеться, щоб він ішов.
Я б також запросив Моуріньо до збірної Англії. Але Футбольна асоціація не буде міняти Саутгейта на Моуріньо. Характери двох цих фахівців дуже сильно відрізняються", - цитує Фердинанда Metro.


Нагадаємо, про звільнення Моуріньо з "Роми" стало відомо у вівторок, 16 січня. Португалець очолив римський клуб улітку 2021 року. У сезоні 2021-2022 "Рома" виграла Лігу конференцій. У сезоні 2022-2023 "вовки" дійшли до фіналу Ліги Європи. Під керівництвом португальського фахівця "Рома" сумарно провела 96 матчів. У них римляни здобули 44 перемоги, 23 рази зіграли внічию і 29 зустрічей програли.