22 січня 2024 13:34

Ультрас "Удінезе" заявили, що расизму на адресу Меньяна не було: "У соцмережах чи по ТБ щось говорять, і всі вірять? Покажіть докази"

Ультрас "Удінезе" заявили, що расизму на адресу Майка Меньяна не було.


На 33-й хвилині матчу з "Удінезе" голкіпер "россонері", вказуючи на трибуни, пішов до головного судді Фабіо Мареске. Рефері, вислухавши француза, прийняв рішення перервати матч 21 туру Серії А і відвести команди до лав.


Обурений Меньян пішов у підтрибунне приміщення, знявши рукавички. Партнери наздогнали його та переконали повернутися. Гра поновилася на 39-й хвилині.


«50 камер, мікрофони, офіційні особи, але єдиний, хто почув цю містичну расистську образу, – це Майк Меньян? Президент ФІФА, який перебуває під слідством за звинуваченням у відмиванні грошей, і президент Національного олімпійського комітету Італії засуджують те, що не довели ні поліція, ні спортивна влада.

Як вівці, вони говорять щось по телевізору чи соціальних мережах, і всі цьому вірять? Перш ніж ганьбити нашу фанбазу і наших уболівальників, принаймні надайте докази», – сказано в заяві об'єднання фанатів Amarcord.


Зазначимо, що зараз щодо президента ФІФА Джанні Інфантіно немає жодних розслідувань – справу закрили у жовтні 2023-го.


Раніше Меньяна підтримав мер Удіне, який запропонував зробити воротаря "Мілана" почесним громадянином міста.